Modern telefoneren
   Onafhankelijk telefoneren
   Persoonsalarmering
   Betrouwbaar telefoneren
   Compleet telefoneren
   - Telefoongidsvermelding
   - Belgegevens online
   - Driegesprek
   - Eenmalig Anoniem bellen
   - Permanent Anoniem bellen
   - Wisselgesprek
   - Anonieme Beller Blokkeren
   - Laatste oproep terugbellen
   - Toets bij bezet
   - Nummerherkenning
   - Nummerweergave
   - Nummerblokkering
   - Doorschakelen
   - Bellimieten
   - Voicemail
   Meteen telefoneren
   Veel gestelde vragen

 

Over Optibel

Optibel. Hoge kwaliteit tegen een vast, laag maandtarief.

Met Optibel kunt u nu via uw breedbandaansluiting telefoneren voor een prijs die behoort tot de laagste in Nederland. Voor slechts € 10,12 belt u met Optibel onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland*. En de kwaliteit? Die is perfect! Optibel is de eerste telefoondienst in Nederland die zich in alle opzichten kan meten met KPN.
Alleen... Heeft KPN net zoveel te bieden?

Optibel is provider onafhankelijk en functioneert op alle ADSL, kabel of glasvezeldiensten in Nederland. Het maakt dus niet uit welke internet provider u gebruikt. Optibel is voor u beschikbaar.

Optibel is betrouwbaar. De kosten zijn niet alleen laag, maar ook transparant. Nare addertjes onder het gras zult u niet tegenkomen! Met Optibel behoudt u uw huidige telefoonnummer en kunt u uw huidige telefoontoestel blijven gebruiken.

Dankzij slimme en nuttige diensten is Optibel completer uitgerust dan het standaard abonnement van KPN. Voor die complete uitrusting betaalt u niets extra’s: alle diensten zijn inbegrepen in het vaste maandtarief.

Ook bij Optibel worden uw gegevens gewoon in de Telefoongids opgenomen. Daarnaast heeft u de beschikking over diensten als driegesprek, eenmalig en permanent anoniem bellen, Wisselgesprek, anonieme beller blokkeren, laatste oproep terugbellen, toets bij bezet, nummerherkenning, nummerweergave (met naamweergave) en nummerblokkering.

* Uitgezonderd 084, 087, 088, 090x en 06760 nummers.