Internet & Ondernemen

Topic: Internet & Ondernemen

"Zo blijven we voorop lopen in de vertaalbranche"

Vertaalbureau HH CE werkt met ruim 150 freelancers wereldwijd. (Inter)nationale opdrachten gaan voornamelijk online over en weer. En klanten willen graag zo snel mogelijk over de vertalingen beschikken. Dus gebruikt HH CE producten van InterNLnet voor haar online presence en internetverbinding.

"Want het moet altijd perfect in orde zijn", zegt directeur/eigenaar Elsbeth Rooker.

Topic: Internet & Ondernemen

Zijn jullie online goed vindbaar door potentiële klanten?

"60% van onze nieuwe klanten vindt ons via internet. Een goede website is voor ons onmisbaar. Onze eerste site was heel eenvoudig maar hij liet klanten wel zien wat er bij ons mogelijk is. Inmiddels horen we bij de grotere bureaus en zijn we preferred supplier voor onder andere ING. Stilstaan is dus geen optie. We gaan onze site nog actueler en interactiever maken, werken aan onze vindbaarheid en ontwikkelen een blackboard waar klanten opdrachten kunnen plaatsen die wij dan oppakken."

Jullie waren er vroeg bij met internet!

"Zeker, sinds 1995 zijn wij al online actief en werken wij samen met InterNLnet. We vertrouwen volledig op hun expertise. En we zijn nooit in de verleiding geweest over te stappen op een andere provider want we zijn nog steeds erg tevreden.

Alles werkt zoals we dat willen en InterNLnet helpt ons altijd goed en snel. Onze vragen zijn vaak heel specifiek technisch. Dan zoekt een technicus met plezier alles haarfijn voor ons uit. Vinden wij heel prettig. Het contact verloopt altijd ontspannen en informeel. Als we de helpdesk bellen, krijgen we geen ‘scriptvoorlezer’ aan de lijn. Die persoonlijke service en flexibele instelling krijgen we echt niet bij een grotere provider. Voor ons de belangrijkste redenen om een trouwe klant van InterNLnet te blijven."

Welk soort vragen leggen jullie InterNLnet voor?

"Concreet zoeken wij altijd technische oplossingen die het onze klanten en freelance vertalers makkelijker moeten maken. Die onze klanten geld besparen. Waarmee wij ons van andere vertaalbureaus kunnen onderscheiden. En waarmee we voorop blijven lopen in de vertaalbranche. Dat lukt ons, met hulp van InterNLnet, tot nu toe aardig!"

Scroll voor meer
HH CE maakt gebruik van:

Webhosting van InterNLnet

Met Webhosting van InterNLnet is uw bedrijf snel en eenvoudig online.

  • Keuze uit verschillende pakketten
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Inclusief uw eigen zakelijke domeinnaam
  • Tools voor het eenvoudig maken en beheren van uw site
Maak nu kennis
Scroll voor meer
HH CE maakt gebruik van:

Zakelijk Internet van InterNLnet

Zakelijk Internet van InterNLnet, dat is onze jarenlange kennis en ervaring gecombineerd met persoonlijke service. Het resultaat: supersnel internet voor uw hele bedrijf.

  • Internet tot 20Mb
  • Gratis installatie door monteur
  • Gratis draadloos modem in bruikleen
Maak nu kennis
Scroll voor meer

Over InterNLnet

Bij InterNLnet werken we vanuit een passie voor technologie en innovatie. We luisteren naar onze klanten. En als standaard een keer niet past, maken we het graag op maat.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Ondernemers laten ondernemen, dat is waar het ons om gaat.

Neem contact met ons op voor advies op maat:

024 - 707 05 00

Email ons