Voor websites en applicaties met maximale performance en beveiliging, welke jij compleet zelf kan beheren.

100% voor ondernemers
Mogelijkheid tot eigen controle paneel
Flexibel in maatwerk
Data staat in Nederlandse Datacenters
Managed Virtual Server Instap
€ 85,-/mnd

 • Processoren (CPU): 1
 • Intern geheugen: 1 GB
 • HDD diskruimte: 10 GB
 • Ipadres inbegrepen: 1
 • Dataverbruik: fair use*

Bestel

Managed Virtual Server maatwerk
Prijs op basis van offerte

Toch liever zelf bepalen hoe de samenstelling is? Geen probleem. Wij helpen je graag bij het op maat maken van de Managed Virtual Server.


Interesse? Neem contact op met onze Servicedesk via 024-7070500. Liever terug gebeld worden ? Geen probleem. Ga dan naar ons contactformulier.Info

*Fair Use Policy. Hiermee wordt bedoeld dat de dienst binnen redelijke grenzen gebruik dient te worden. InterNLnet behoudt zich het recht voor om het betreffende dataverkeer te meten zodat we kunnen vaststellen of je je houdt aan deze Fair Use policy
Mocht dat niet het geval zijn dat zal er contact worden opgenomen en kunnen eventueel afwijkende afspraken gemaakt worden

Opties bij een managed virtual server:

Besturingssysteem:

Keuze uit:

 • CentOS Linux (standaard inbegrepen)
 • Debian Linux (standaard inbegrepen)
 • Ubuntu Linux (standaard inbegrepen)
 • Windows Server (incl 1 GB RAM en 30 GB HDD) + € 25,- per maand

Extra opties

Installatie van:

 • LAMP: Linux, Apache, MySQL, PHP  (inbegrepen in de prijs)
 • LEMP: Linux, Nginx, MySQL, PHP  (inbegrepen in de prijs)
 • Plesk web host edition (incl 30 GB HDD) + € 20,- per maand
1
Bestel

Volg de stappen in het bestelformulier.

2
Installeer

Je ontvangt een bevestiging van jouw bestelling. Volg de in de bevestiging genoemde stappen.

3
Aan de slag

Zodra jij alles geïnstalleerd hebt, kun je aan de slag.

Waarom is de Managed Virtual Server interessant voor jou ?

Als ondernemer wil jij je richten op je eigen kerntaken en niet te veel bezig zijn met randzaken zoals je website en applicaties die op een server staan. Bedrijfsgevoelige data moet veilig zijn, zonder dat je er veel tijd en geld aan kwijt bent om dit in te richten en te onderhouden. Het dagelijks updaten van servers en het maken van back-ups en beheer van applicaties is wellicht iets waar je je als ondernemer minder mee bezig wilt houden. Daarom biedt InterNLnet een volledig beheerde dienst aan met maximale performance en beveiliging: de Managed Virtual Server.

Hoe werkt het?

Na een persoonlijke intake met een van onze specialisten, volgt een deskundig advies inclusief een voorstel. Op basis van jouw wensen richten wij de Managed Virtual Server voor je in, gebaseerd op VMware virtualisatie. Wij bieden hierbij de mogelijkheid tot toegang via het online portal, genaamd Plesk.

Klaar voor de toekomst!

Kies voor een Managed Virtual Server met maximale snelheid en beschikbaarheid die je zelf niet hoeft te onderhouden. Indien jouw behoefte verandert ten aanzien van specificaties of performance, dan kunnen we dit gemakkelijk en flexibel aanpassen op jouw wensen.  Met een Managed Virtual Server ben je klaar voor de toekomst en kun je je als ondernemer richten op de belangrijke zaken: ondernemen.

Enkele belangrijke voordelen voor jou op een rij:

Maximale performance
Maximale snelheid en beschikbaarheid door virtualisatie op basis van ons VMware platform.
InterNLnet heeft eigen datacenters in Nederland.

Persoonlijke service

Intake met uitgebreide scan, waarop volgend een persoonlijk advies inclusief voorstel. Deskundig en persoonlijk telefonisch support door de Hosting & Cloud specialisten van InterNLnet.

Veiligheid
Middels onze software-update service wordt de Virtual Server altijd voorzien van de laatste security updates. Continuïteit gewaarborgd door het standaard maken van back-ups van jouw Virtual Server.

Gemak
Volledig beheerde dienst: wij dragen zorg over de server zodat deze te allen tijden operationeel is. 24/7 monitoring via de InterNLnet monitoring dienst.

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

Ik heb nu webhosting / Unmanaged Virtual Server bij een andere aanbieder, maar wil graag naar InterNLnet, kan dat?

Ja, dat is zeker mogelijk. Het hangt er wel van af wat je specs exact zijn. Je kan hiervoor het beste contact opnemen met met onze servicedesk zodat we gezamelijk bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Ik heb een Unmanaged Virtual Server afgenomen en wil toch dat jullie het beheer gaan doen. Kan dat?

Jazeker. In dat geval dient jouw Unmanaged Virtual Server overgezet te worden naar een Managed Virtual Server. Hiervoor kan je contact opnemen met onze Servicedesk zodat zij je kunnen helpen om dit in goede banen te leiden.

Kan ik mijn Managed Virtual Server upgraden?

Ja hoor, in dat geval kan je met ons contact opnemen zodat we gezamelijk gaan kijken naar de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een Managed Virtual Server?

Het voordeel van een beheerde Virtuele Server is dat je sneller aanpassingen kan doen op de server. Dit komt omdat je zelf toegang hebt tot de server. Bovendien zal de server worden beheerd door de experts van InterNLnet.

Ga voor meer vragen naar onze kennisbank. Klik hier.