Verlengen van huidige contract

Fijn dat je hebt besloten jouw abonnement te verlengen.

Hieronder kun je aangeven welk abonnement je wenst te verlengen. Zodra wij de wijziging hebben doorgevoerd, zullen de nieuwe prijzen pas ingaan. Het kan zijn dat deze pas op de volgende factuur zichtbaar zijn. Wij vragen je onderstaande gegevens zo compleet mogelijk in te vullen.

Handshake-blueVelden met een * zijn verplicht

Zorg ervoor dat je de abonnementsvorm duidelijk hebt ingevuld en het bijbehorende domein hebt vermeld. Wil je meerdere domeinen verlengen? Dan dien je het formulier per domeinnaam in te dienen. Nadat wij alles hebben ontvangen, ontvang je van ons een e-mailbevestiging waarin aangegeven wordt dat je verlenging wordt verwerkt. Je ontvangt de reactie meestal binnen 2 werkdagen.

Houd er rekening mee dat de nieuwe tarieven pas in gaan nadat wij je verlenging hebben doorgevoerd in onze systemen. Het kan zijn dat de nieuwe tarieven pas zichtbaar zijn op de volgende factuur.

Gebruik van website of website builders
Om gebruik te maken van je website of een van onze website builders verwijzen wij je naar onze gebruikershandleiding voor Shared Hosting. In deze handleiding kun je alle informatie vinden voor het aanmaken en starten van je website.

Wel dien je er rekening mee te houden dat je tijdig jouw website klaar moet zetten in de nieuwe omgeving. Dit kun je gemakkelijk doen via het controlepaneel.

Liever direct antwoord op je vraag? Bel dan met 024-7070500. Onze servicedeskmedewerkers zijn er om je te helpen.

Ben je al klant bij ons? Maak dan een ticket aan of stuur een e-mail naar support@internl.net.

Of neem eerst een kijkje op onze kennisbank, waar antwoorden staan op veel gestelde vragen: https://support.internl.net.