Over ons

Welkom bij InterNLnet

Bij InterNLnet werken we met 20 medewerkers vanuit een passie voor technologie en innovatie. Sinds de oprichting in 1995 hebben we enorm veel ervaring en expertise opgebouwd en we lopen – nog steeds – voorop in de internettechnologie. We leveren onze innovatieve cloud diensten altijd met een heel persoonlijke service. We luisteren naar onze klanten. En als standaard een keer niet past, maken we het graag op maat. We werken snel en bij alles wat we doen gebruiken we ons eigen netwerk, ons eigen datacentrum en onze eigen servicedesk.

Als ondernemer wil jij je website en bedrijfsdata goed, veilig en tegen een betaalbare prijs geregeld hebben. Wij krijgen een 8,5 van onze klanten omdat wij die combinatie samen met onze persoonlijke service goed voor elkaar hebben. Op die manier laten wij Ondernemers doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen.

Wij doen ons best om onze website en diensten zo overzichtelijk mogelijk te maken. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze Servicedesk. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Op onze contactpagina vind je de verschillende contact mogelijkheden.